8.6.07

Tack för feedback!

Flera personer har kommit fram under tävlingen och tackat för intressanta inlägg på bloggen. Nu är det min tur att tacka er läsare. Tack!

Det är roligt att så många av er följt med tävlingen och diskussionen. I enlighet med Hufvudstadsbladets chefredaktörs linje, har inga anonyma inlägg tillåtits på bloggen, men jag kan säga att en och annan har hört av sig.

Bland annat har någon tyckt att det varit ”otroligt fin bevakning och urspännande att få följa med tävligen även från utlandet!” och en annan tyckte att det är ”KUL och upplyftande att läsa så mycket konstruktivt och positivt om unga musiker!”.

Sen har också någon reagerat mot att Irina Zahharenkova placerades på en sjätte plats, när hon, enligt läsaren, borde ha fått åtminstone andra pris.

Men den roligaste kommentaren kommer här: ”Tjajkovskijs konsert är i b-moll. Annars: Det har varit roligt att läsa dina inlägg. Har inte haft möjlighet att lyssna på tävlingen utom via nätet. Alla kommentarer som berättar om olika slags åsikter och synvinklar är intressanta! Hurra för musiken och musikkritiken!”

Hurra för musiken och musikkritiken!? Det där lät spännande.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Hem